Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребител,
С радост ви информираме, че стартираме нова версия на нашата любима игра "Билярд"!
Всички предходни победи са изтрити, което означава, че всички участници започват от нулата и имат равни шансове да постигнат нови върхови резултати.
През първата седмица след пускането на играта, залозите ще бъдат нулеви. Това е идеалната възможност да изпробвате новите функции без никакъв риск. След изтичането на тестовата седмица, ще активираме всички игрови маси с различни залози и ще отворим постиженията, които можете да отключвате отново.
Не пропускайте шанса да станете част от тази нова глава в историята на "Билярд". Приятна игра и успех на всички!
Екипът на djagi.com
Съжалявам,че трябва да го кажа но билярда не струва.Предишната версия беше в пъти по добра
супер е играта , благодаря че я направихте отново достъпна...
Здравейте!
Относно Билярда, от време на време се случва играта да седи замръзнала, нищо не се движи и рефрешвам сайта - Билярда и след това е активна. Иначе си седя и може да пропусна мой ход или един, два на противника.
Случва се също когато съм задържал бутона на мишката за удар и съм се прицелил точно и вече тръгвам да задавам силата на удара се оказва, че линият по която съм се прицелил точно се размества когато се изтегля за силата на скоростта и се супер неприятно!
От време на време играта забавя с течение на игрите. Често започва добре и след време започва да насича леко.
Друго което е хубаво да оправите са дъгите които описва топката ударена от бялата - прицелната (случва се след силен удар). Това не трябва да е така. Те трябва да се движат направо!
Относно залозите. Измислете различли лиги като на Белота например защото така се обезсмисля труда на някой играч който да кажем е изиграл 20-30 добри игри, а след това се окаже извън класацията защото примерно някой е напварил 2-3 игри на много висок залог!
И да, както както ви написах преди, а също и други потребители споделят моето мнение, този Билярд е доста по-зле от предишната му версия и просто се постарайте ако можете да я доближите, върнете във видът които беше преди това.
Супер много забива играта, постоянно рефрешвам и е много изнервящо!!! А като се прицелиш и топката даде друга траектория от зададената е направо влудяващо!!! Моля, оправете тези недоразумения, за да можем да играем играта с удоволствие, Благодаря!!
И не само това , целя топката бялата я прескача и си влиза в джоба? Как може тая бяла топка да не е Каспър , да минава през други...
Не е лошо и да се помисли за масите. Тоест: или да се направи на 2 лиги, (лига 1 от 1 000 до 5 000 залог и лига 2 от 10 000 до някакъв макс залог) защото на игра на 50 000 залог реално се печели дневна класация, вече го изпитах и не е въобще приятно, пък в същото време опонента ми от примерно 70-80та позиция в дневната класация се оказа на втора... реално погледнато, ако аз бях спечелил аз щях да взема 1во място в дневната, а втория с 30 игри да е зад мен... не е коректно!!! Помислете за феър плей в играта
От 1-ви януари, ще пуснем отделни класации за играта Билярд.
Предишната графика беше много по-добра и безпроблемна и аз имам проблеми, въпреки, че съм с доста добър лаптоп....забива редовно и бялата топка си променя траекторията
Предлагам спечелените месечни класации на всяка игра, ако са повече от една да се появяват и натрупват в профила. Все пак спечеленото е спечелено, няма да има лошо да има такава графика.